LANGUAGE
 • en
 • sv
 • 30 June, 2017

  Lena W Jansson förstärker Unibaps ledningsgrupp

  Den 1 juli tillträder Lena W Jansson tjänsten som talang- och kommunikationschef på Unibap, där hon även kommer att ingå i ledningsgruppen. Lena har tidigare varit rådgivare till Unibaps styrelse men tar nu en större roll i organisationen.

  – Vi är glada att vi har lyckats attrahera en framgångsrik medarbetare som kan ge oss ytterligare spets inom rekrytering och kommunikation, säger Fredrik Bruhn, vd på Unibap. Lena har ett brett, internationellt kontaktnät och dessutom erfarenhet av att arbeta med samhällsutmaningar där det finns tydliga kopplingar till vår utveckling av artificiell intelligens.

  Lena kommer närmast från tjänsten som chef för digital kommunikation vid Uppsala kommun där hon har varit ansvarig för kommunens webbplatser och sociala medier. Flera av de projekt som hon har drivit i denna roll har belönats med utmärkelser inom digital kommunikation och tjänsteutveckling.

  Med internationell kunskap från arbete med startup och rekrytering – bland annat från den brittiska startupscenen och från Silicon Valley – tillför Lena värdefull kunskap i den fortsatta uppbyggnaden av Unibaps verksamhet.

  Lena är utbildad inom kommunikation, HR och psykologi vid Uppsala universitet samt vid Lunds universitet. Hon håller även en examen inom marknadsföring och digital PR från Berghs School of Communication. Hon har gästföreläst vid flera internationella konferenser liksom vid KTH och Uppsala universitet.

  Utanför arbetstid ägnar sig Lena gärna åt att gå på konserter, umgås med vänner och familj samt att resa.

  linkedin facebook twitter