Talang

Vi är en mötesplats för talanger och hos oss får du möjligheten att utvecklas och växa tillsammans med engagerade kollegor i spännande och utmanande projekt. På Unibap arbetar vi tillsammans mot gemensamma mål och som medarbetare är du med och påverkar bolagets nästa steg

Talang

Mötesplats för talanger

Vi på Unibap är ett kreativt och innovativt team med kompetens och erfarenhet från en rad olika områden. Vi drivs av visioner om att förbättra arbetsmiljö och hållbarhet genom att automatisera rymdfart och fabriker.
 

 
Vi är ett högteknologiskt it-bolag med spetskompetens inom AI, robotik, rymdteknik, bildanalys och industriell automation. Bland våra kunder och samarbetspartners finns några av världens största och mest kända varumärken.

För att Unibap ska kunna fortsätta att utvecklas och växa söker vi dig som delar vår tro på att vi med smart automation av industrin och rymdfarten kan förbättra samhället. Du som är modig, driven och öppen för utmaningar, Du som är ödmjuk, har ett kundfokus och Du som vill lära, och lära av, dina kollegor.

Vi är en mötesplats för talanger och hos oss får du möjligheten att utvecklas och växa tillsammans med engagerade kollegor i spännande och utmanande projekt. På Unibap arbetar vi tillsammans mot gemensamma mål och som medarbetare är du med och påverkar bolagets nästa steg.