CFO

Är du vår nya kollega? Vi söker en affärsdriven CFO som brinner för att vara med på fortsatta resan ”Framtidens intelligenta automation – för jorden och rymden”

CFO

Som CFO på Unibap ansvarar du för den finansiella agendan i samarbete med företagets CEO och har i uppdrag att driva och utveckla en strategisk och affärsdriven ekonomifunktion. Rollen är operativ där du har huvudansvar allt från redovisning, bokslut, rapportering, årsredovisning till att ta fram analyser, affärsmodeller och presentationsmaterial. Du jobbar nära och stöttar CEO och övriga i bolaget. Du är en del av företagets ledningsgrupp och verkar i en entreprenörsdriven organisation med korta beslutsvägar.

Här kan du läsa mer om tjänsten

I denna rekrytering samarbetar vi med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker med start i augusti men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se eller Sofia Sand på sofia.sand@mpya.se
Varmt välkommen med din ansökan!