SpaceCloud® Hårdvara

Vår hårdvara har varit i omloppsbana sedan 2016

Kontakta oss

Hårdvara för intelligent databearbetning på rymdfarkoster

Unibap erbjuder rymddatorlösningar för stora och små rymdfarkoster. En datorlösning innehåller allt som behövs i termer av kraftgenerering, beräkning, datalagring, kommunikationsgränssnitt med mera. Därför går en datorlösning inte att jämföra med ett enskilt datorkort. Våra datorlösningar är state-of-the-art när det gäller strålningstoleranta intelligent payload processande för applikationer i rymden med AMD SoC GPU och CPU i kombination med en SmartFusion2 FPGA för att tillhandahålla en kraftfull datorlösning.

Vi erbjuder även modeller som är flight-ready, utvecklingskit och utvecklingsmiljöer som är optimerade för snabb utveckling av applikationer på SpaceCloud® eller fristående lösningar med kundspecifik kod.

Unibap erbjuder datormoduler med olika prestanda och strömförbrukning. Datormoduler kan anpassas för satellitkonstellationer eller speciella behov. Vi erbjuder färdiga standardlösningar med datormoduler, lagring, I / O-kort för många applikationer. Unibap erbjuder även optimerade utvecklingsmiljöer för snabb utveckling av applikationer på SpaceCloud eller fristående lösningar med kundspecifik kod.

Unibap erbjuder datormoduler med olika prestanda och strömförbrukning. Datormoduler kan kundanpassas för satellitkonstellationer eller andra behov. Vi erbjuder färdiga standardlösningar med datormoduler, lagring, I/O kort för många tillämpningar.

Distribution i USA

Sedan januari 2019 har Unibap ett samarbete med Moog Inc gällande försäljning av bolagets erbjudande på rymdområdet i USA.