Kontorsbesök och workshop med FREJA

Tisdagen den 7/12 fick vi besök av ett gäng Frejor, alltså medlemmar i FREJA – Tekniska Fysikers förening för kvinnor och ickebinära på Uppsala Universitet. Kvällen började med en middagspresentation av företaget för att sedan övergå i en workshop, där Frejorna briljerade och levererade affärsidéer inom SpaceClouds användningsområden.

“Det var otroligt givande och intressant att få se hur det vi lär oss på universitetet kan användas för att skapa en produkt och ett företag. Det var väldigt kul att få besöka Unibaps kontor och träffa många härliga medarbetare och ihop med andra Frejor få utveckla vårat businesstänk” – Viveka Olsson, Vice Ordförande i FREJA.

“En förening som FREJA gör ett otroligt viktigt jobb och vi är så glada att få bidra med möjligheten för kvinnor att få visa framfötterna i ett mansdominerat område. Jag är så otroligt imponerad över vad de åstadkom under så kort tid, framtiden för kvinnor i tech-branchen är ljus” – Josefine Nittler, Trainee på Unibap, tillika exordförande för FREJA.