Nyfiken på Team Unibap och hur vi arbetar?

Nyfiken på Team Unibap och hur vi arbetar? I senaste numret av Innovation Sverige berättar vi om vår vision, vårt erbjudande och vikten av att vara en innovativ arbetsplats.

“Vår vision är att med världsledande AI- och automationslösningar verka för en effektivare och mer hållbar industri och rymdfart, och därigenom en bättre och mer hållbar värld.
Vi vill vara en mötesplats för talanger, det är inte bara något vi säger, utan det är avgörande för vår innovation och tillväxt. Alla som kommer till oss hjälper till att skapa bolaget. Vi tror på styrkan i det multidisciplinära, där vi kompletterar varandra och där vi alla har en viktig funktion oavsett om vi har tyngdpunkt i beteendevetenskap, kommunikation eller AI.
Att vi arbetar med teknologi och automation för både rymd och industri gör oss unika. Vi kan ta erfarenheter från rymdområdet och tillämpa inom industrin och tvärtom. För oss är det här intellektuellt utmanande, där vi tillsammans hela tiden uppmuntrar till att våga pröva nya sätt. Delaktighet och att arbeta tillsammans är grunden i allt det vi gör. Vi vill beskriva det som att vi är en rund organisation, där vi är ett team av kompetenser som tillsammans levererar mot våra kunder”

Hela artikeln hittar ni här
https://lnkd.in/gJFjG34